Suquet de cloïses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Port de Llançà
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Recomano les cassoles de ferro colat, son idòneas per fer bons suquets.

Elaboració

Per fer el fumet de peix podem fer servir caps de peix ,morralla,una ceba petita i una branca de api,tot ben bulliy en una olla amb aigua.
Per fer el suquet,posem les cloïses en una cassola amb la nou de mantega,el julivert picat i el fumet de peix.
Tapem la cassola al foc mitjà i deixem que es coguin fins veure que totes son obertes.
Fàcil i ben bo que queda, bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se