Fesolets amb cloïsses

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Podem coure nosaltres els fesolets o els podem comprar ja cuits, lo que ens facilitarà l'elaboració del plat, això si, que vagin amb el suc de la seva cocció, detall per a mi important pel resultat final del plat.
En una cassola amb l'oli hi sofregim la ceba, un cop la tinguem transparent, hi afegim el pebrots, deixant que es fagin una mica i a continuació l'all picadet. Ho deixem un momentet, procurant que l'all no se'ns cremi i hi aboquem el vi i el deixem reduir.
Seguidament, hi tirem una mica del suc dels fesolets i una mica de fumet, deixant que bulli un parell de minuts, moment en el que hi posarem els fesolets cuits, deixant que s'escalfin una mica i per últim hi posarem les cloïsses.(Abans les haurem tingut amb aigua i sal perquè purguin la sorra que puguin tenir)
En el punt just que se'ns obrin les cloïsses, ja tenim el plat a punt de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se