Calamarcets amb tinta
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- Calamars amb la seva tinta
- Tomàquet ratllat
- Ceba
- All
- Oli d'oliva verge extra
- Fumet
- Una copeta de vi blanc
- Sal
Elaboració
Netejem els calamars, separant-ne les potes i les aletes i guardant la seva tinta.(Una recomanació: La tinta és millor bullir-la amb una mica de fumet o congelar-la abans d'utilitzar per evitar les sustancies tòxiques, o fer servir tinta de la que podem comprar als "súpers")
Un cop nets, els farcirem amb les potes i aletes.
A continuació, farem un sofregit amb la ceba i l'all, afegint-hi al cap d'una estoneta el tomàquet.
Quan tinguem el sofregit fet, incorporarem els calamars i els deixerem coure una mica, seguidament hi tirarem el vi i el deixarem reduir.
Finalment, hi posarem la tinta que hem guardat i una miqueta de fumet i ho deixerem una estoneta tot plegat perquè acabin de coure els calamars.
Ho podem acompanyar amb una miqueta d'arròs blanc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.