Negroni

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/3 de Vermut negre de Reus, ( si pot ser, reserva )
  • 1/3 de Ginebra
  • 1/3 de Campari
  • Una rodella de taromja
  • Tres glaçons

1 racions

Elaboració

La millor manera de fer aquest còctel, es posar un got del tipus ample, en el congelador.
Seguidament, posem els glaçons, el vermut, la ginebra, i el campari, i ho remenem una mica.
En el moment de servir-ho, posem la rodella de taronja, en la vorera del got, i !! bon estiu !!

30min

Notes

Aquest còctel. vaig tenir l'ocasió de provar-lo per primera vegada, a la illa de Sardenya ara fa uns trenta anys, i sempre que tinc una cel-lebració, procuro fer-lo pelsamics.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: