Ous escalfats, amb fetge d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una aranya de filferro.

Elaboració

Primer de tot, agfem les llesques de pa, i les passem per la paella, amb unes gotes d'oli.
Tot seguit, les posem en un plat,( dues per persona).
En una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, saltem els talls de fetge d'ànec, amb compte que no es desfacin. Tot seguit, els flamegem amb conyac, i els posem al damunt de la llesca de pa. A part, en un cassó amb aigua i un raig de vinagre, anem esclatant els ous un a un, quan l'aigua ja bull, i els remenem amb molt de compte, amb l'ajud d'una aranya.
Quan ja han cuallat, els posem en un bol amb aigua i glaçons, i tot seguit, els retallem amb l'ajut d'unes tisore, i els posem a sobre del tall de fetge.
A continuació, posem una mica de sal maldon a sobre de l'ou, i ho posem mig minut en el microones, abans de servir-ho. A part, agafem la barreja de greix, oli, i conyac que hi ha a la paella, i ho lliguem tot donat voltes per tal de lligar aquesta barreja. A continuació, anem abocant la salsa damunt els ous, amb l'ajud d'una cullereta, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se