Espatlla de xai al forn amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una plata de forn i un ganivet de cuina.

Elaboració

Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls.
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac.
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona més i ja estarà.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se