Diplomàtics

Ingredients

  • Una làmina de pasta de full
  • 1 clara d'ou
  • 150 g de sucre glass
  • Un grapat d'ametlles

Elaboració

Per començar s'encén el forn a 180ºC i es prepara la glassa. Es posa una clara d'ou en un bol i s'hi va afegint el sucre glass a mesura que la clara el vagi absorbint fins a obtenir una pasta fina. Es posa la làmina de pasta de full en una plata de forn i s'escampa la glassa per damunt. Es talla la pasta en rectangles, se separen una mica els uns dels altres i al centre de cadascun s'espolsa una mica d'ametlla picada. Es posa al forn preescalfat durant 10 minuts. També es pot tallar primer la pasta de full en rectangles i després cobrir els rectangles amb la glassa.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: