Escamarlans amb fons de fumet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el vi blanc.
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua, una branca de api i una ceba pelada, deixem que es faci el fumet durant una mitja hora.
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi.
Ara afegim el julivert picat, els alls picats i un pols de sal.
Deixem que aixó cogui uns deu mints.
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se