Pastís de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

PA DE PESSIC
Barrejar i tamisar la farina i el cacau. Barrejar els ous i el sucre amb l´ajuda d´una batedora elèctrica, batre fins obtenir el punt de relleu, triplica o qua-triplica el seu volum.
Afegir a poc a poc la farina amb el cacau. Remenar amb delicadesa, perquè baixi el menys possible
Abocar la pasta en un motlle rodó, untat amb mantega i enfarinat. Posar-ho al forn uns 30 minuts a 180º.
Desemmotllar el pastís encara tebi.
És millor fer-ho el dia abans.
TRUFA PER EL RELLENO
Posar tots els ingredients en una cassola al foc ben fluix, quan la xocolata s´hagi desfet remenar-ho, deixar refredar i posar a la nevera tota la nit. En el moment d´omplir el pastís muntar amb la batedora elèctrica.
COBERTURA DE XOCOLATA
Desfer la mantega sensa que bulli en un casso, retirar-la del foc i deixar reposar 10 minuts.
Amb una cullera retirar l´escuma que hi hagi a sobre. Recuperar l´oli de mantega, eviteu el suero làctic que queda al fons del casso.
Desfer la xocolata al bany maria TEBI amb la mantega clarificada.
Agafar el pastís i partir 2 cops horitzontalment, que quedin 3 trossos, entre capa i capa posar-hi trufa muntada.
Ja podem cobrir el pastís amb la cobertura. Un cop cobert posar-ho a dintre la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se