Bacallà amb samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, una paella, un gabinet, un bol amb aigua, pinces de cuina i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Deixeu el bacallà en remull, un cop dessalat podrem iniciar el plat.
Amb una cassola de terrissa i posem les albergínies i els pebrots tallats a daus no gaire grossos, mig got d'oli i una bas i mig d'aigua, es tapa i es deixa coure a un foc molt lent, remenant-ho, quan beguem que l'albergínia i el pebrot estan quasi cuits s'afegeix el tomàtec triturat, si tira la sal, deixant que s'acabi de coure.
Poseu una paella al foc amb oli, quan l'oli estigui ben calent i i poseu el bacallà enfarinat, es deixa fregir, quan estigui cuit es retira i es posa a sobre la samfaina.

2h

Notes

S'ha de servir calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se