Pastís de bikini

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'un pam de diàmetre
un batedor de varetes

Elaboració

En un motlle rodó d'un pam de diàmetre, posar-hi sucre cremat (com per un flam) després es va posant, el pernil que quedi tot folrat, tenint en compte que de les vores ha de sobrar la meitat.
En un vol de vidre, deixatarem 8 ous, i ho barregem amb la crema de llet. Se suquen les llesques de pa amb la barreja anterior, i es van col·locant dintre el motlle, alternativament, pa formatge pa pernil.
S'ha d'acabar amb pa, que s'embolica amb el pernil de les vores, es tira la resta del bol per sobre i al forn fins que qualli.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se