Arròs amb espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 320 gr. d'arròs
- 1/2 Kg d'espinacs trinxats
- 3 pastanagues
- 1/2 porro
- 1/2 manat d'alls tendres
- 1 l de brou de verdures
- Oli d'oliva
- Sal i sucre
- Llimona, porradell i anet (per decorar)
4 racions
Elaboració
Piqueu les pastanagues, el porro i els alls tendres i sofregiu-los en una paella amb oli d'oliva Reserveu una mica de pastanaga, tallada a tires finetes, per a la decoració final del plat. Quan estigui gairebé cuit, afegiu-hi els espinacs bullit i ben escorreguts amb una mica d'aigua i sal.
Poseu al foc el brou de verdures. Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu-hi l'arròs i mescleu-ho bé.
Cobriu-ho amb el brou bullit i deixeu-ho coure 10 minuts al foc. Si veieu que necessita mes liquid, afegiu-n'hi una mica més liquid, afegiu-u`hi una mica més. Els darrers 5 minuts l'arròs es pot acabar de fer al forn. Passat aquest temps, retireu-lo del foc.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.