Prèssecs farcits de gelat
Categoria:
Postres i dolços
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 préssecs grans i durs, 4 cullerades de sucre, 50 cc de conyac, 50 cc de Cointreau, 25 g de mantega, gelat de vainilla.
4 racions
Utensilis
Plàtera de forn.
Cullereta per buida els préssecs
Elaboració
Es treu un tap de la part de dalt (més rodona) del préssecs.Amb una cullereta es van buidant una mica per tal de treure'ls el pinyol. Un cop fora, se'ls omple la cavitat amb el sucre, els licors i la mantega. Es col·loquen en una plàtera de forn, amb una mica d'aigua, i es couen a 180ºC durant 1 h. A mesura que es van coent se'ls va fent un suc espès com un almívar. Es treuen els préssecs i es deixen refredar una mica. Se'ls omple el forat amb una bola de gelat i es reguen amb l'almívar.
1h
Notes
Es pot servir tot ben fresc de la nevera o, tal com proposem, amb el préssec mig calent. En aquest cas, la dolçor es notarà més.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.