Canelons de Peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Baix Camp
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 plaques de canelons.
- 250 gr. de lluç.
- 250 gr. de rap.
- 4 gambes.
- 1 ceba gran.
- 2 llesquetes de pa.
- 1 cullerada de mantega.
- 2 cullerades de salsa de tomàquet.
- 50 grms de formatge ratllat.
- Oli, sal.
- 50 gr. de llet.
Betxamel:
- 30 gr. mantega,
- 40 gr. farina,
- Raspadura de nou moscada,
- 3/4 litre de llet,
- Sal
4 racions
Utensilis
Plàtera de forn.
Elaboració
En primer lloc posarem les llesques de pa en remull a la llet que tenim.
En una cassola posarem l'oli i quan estigui una mica calent fregirem el peix, net i pelat, el remenarem i posarem la ceba tallada a trossos, ho remenarem una altra vegada perquè es vagi fent tot per igual.
Passats 5 minuts afegirem les llesques de pa que teníem en remull i la mantega.
Fet això, només ens queda vigilar que el peix no s'agafi a la cassola i que s'acabi de coure.A continuació ho deixarem en repòs uns 10 minuts; seguidament el trinxarem com si féssim canelons normals.I ho amassarem amb l'ajuda d'una forquilla.
A part bullirem les plaques de pasta dels canelons amb aigua i oli.Quan estiguin fredes les posarem damunt d'un drap i ja hi posarem el peix per damunt, enrotllant-les tot seguit.
En una plata d'anar al forn posarem la beixamel al fons, hi col.locarem els canelons damunt i ho cobrirem una altra vegada amb beixamel.
Quan fem la beixamel hi afegim dues cullerades de salsa de tomàquet, d'aquesta manera aconseguirem que tinguin un gust peculiar i que al gratinar-los agafin un color agradable.
Ho deixarem una estona en repòs i quan vegem que s'hagi format una pel.lícula una mica consistent hi tirarem el formatge ratllat i els gratinarem.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2336 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.