Vedella al fricandó
Ingredients
- 1 Kg. de carn de llata d vedella.
- 1 ceba.
- 1 gra d'all.
- 1 fulla de llorer
- 1 tomacó.
- Farina
- 1/2 copeta de vi ranci.
- Oli, sal, pebre.
- Rovellons o moixernons.
4 racions
Elaboració
Salem, empebrem i enfarinem els talls.
Els fregim en una paella amb oli i els posem en una cassola.
En el mateix oli de la paella hi posem la ceba tallada a quadrets, un all tallat petit, 1 fulla de llorer i un tomacó pelat i fet a bocinets.Ho deixem enrossir bé, i hi tirem el vi ranci.
Omplim la paella d'aigua i es fa bullir 1/2 hora.
Aquest sofregit el passem pel col.lador xinès i el tirem per sobre de la carn que tenim a la cassola.I hi afegim una mica d'aigua perquè la carn quedi coberta
Posem els bolets o moixernons previament remullats; i ho fem bullir 1/2 hora, a foc lent i passant-t'hi sovint una espàtula per sota els bistecs.
1h 30min
Notes
Hem d'anar amb cura quan l' escalfem perquè els talla enfarinats s'enganxen molt ràpidament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.