Rap a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 1/2 kg. de rap a talls.
- 8 llagostins
- 1/4 de kg de cloïsses
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
Picada de romesco:
- 1 all cru
- 1 pebrot de fer romesco
- Un ramet de julivert
- 1 ou dur
- 50 g d'ametlles i avellanes torrades
- 2 llesquetes de pa fregit
- 1 tomacó escalivat.
4 racions
Elaboració
Es posa a bullir el cap del rap amb farigola i 2 fulles de llorer uns 5 min. S'hi afegeixen les cloïsses i s'escorre tot quan aquestes s'obren. Es llancen el cap i les herbes.
A continuació, se salen i s'enfarinen els talls de rap, i es fregeixen lleugerament, i també passem els llagostins per la paella.
A part es prepara la picada amb el morter amb tots els ingredients exposats. El pebrot s'ha d'escaldar 4 o 5 min en aigua bullent i rascar-li la polpa amb un ganivet. La polpa és la que es fa servir en la picada. S'acaba la picada amb l'aigua de bullir el peix i es tira a la cassola amb el rap.
Es cou tot 4 min i s'hi afegeixen les cloïsses i els llagostins. Es deixa 3 min més.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2136 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.