Verdures amb salsa de ceps
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dieta: vegana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- ceps deshidratats (a ull, no sé dir-vos els grams que he utilitzat)
- llet d'arròs
- una cullerada de maizena
- un rajolí de conyac
- sal
- pebre
- un ceba
- xampinyons
- espàrrecs
4 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Elaboració
Posem els ceps amb remull amb llet d'arròs durant tota la nit abans, que treguin tota la substància.
L'endemà, en una paella o cassola poseu oli i la ceba triturada. Hi afegim un pessic de sal. Un cop la ceba està transparent, hi afegim els ceps deshidratats amb la llet d'arròs i que agafin temperatura.
Tirem el conyac i deixem fer un xup xup per cremar l'alcohol.
En un got a banda, barregem una mica de llet d'arròs amb una cullerada de maizena, que ens servirà per espessir. Ben remenat ho afegim a la cassola i remenem bé.
Rectifiquem de sal i pebre i ho passem per la batedora, i ho reservem.
Per a les verdures, jo he utilitzat espàrrecs i xampinyons. Podeu utilitzar carxofes, carbassa... el que tingueu a casa. I el de sempre... una cosa simple, ràpida i que embruti poc sempre que sigui possible.
En una safata per al forn ho he posat amb oli, sal i pebre i cap a dins a 200º.
I emplatar ben calentonet, que fa fred i això ens revifarà!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1081 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.