Pastes de te
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de mantega tova
- 250 g de farina
- 100 g de sucre
- 3 ous
- 1 cullerada de vainilla ensucrada
- 1 cullerada de llevat en pols
- Cireres confitades vermelles i verdes
6 racions
Elaboració
En un bol bateu 2 ous amb el sucre, afegiu-hi la vainilla, la mantega tova i per últim la farina barrejada amb el llevat.
Poseu tota aquesta pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet gran i arrissat.
Unteu una llauna de forn amb margarina.
Amb la mànega pastissera feu formas amb la pasta damunt la llauna.
Talleu les cireres en 8 trossos cadascuna i poseu-les damunt de les pastes.
Poseu-ho al forn a 180ºC i quan hagin pujat, pinteu-les amb ou batut. Torneu-les a posar al forn i retireu-les quan comencina daurar-se.
45min
Notes
Renteu les cireres i aixugeu-les amb paper de cuina, ja que son tenyides i deixen caure un suc vermell damunt la ata i a les pastes.
Les podeu fer allargades i passades la meitat per xocolata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
927 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.