Cintas con champiñones y crema de azafrán

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320g de cintas
  • 250g de champiñones
  • 1/2 cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 1 taza de nata líquida
  • Unas hebras de azafrán
  • Aceite
  • Sal
  • Pimienta

4 racions

Utensilis

Una olla.
Una cuchara de madera.
Un escuredor

Elaboració

Pon una olla con agua al fuego y cuando rompa a hervir sálala. Agrega la pasta y cuécela hasta que esté al dente.
Pica la cebolla y rehógala en una sartén con aceite. Agrega el ajo y los champiñones y cuécelos durante unos 5 minutos removiendo de vez en cuando.
Añade el azafrán y dale unas vueltas. Cuando se haya consumido la mitad del vino, vierte la nata y prosigue la cocción hasta que empiece a hervir.
Escurre la pasta, distribúyela en cuatro platos y riégalos con la crema de azafrán.

35min

Notes

Si ves que la salsa te queda demasiado espesa, agrega unas cucharadas del agua de cocción de la pasta.
También se puede rallar la cebolla en vez de picarla.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Francisca Domingo diu:
Rosa crec que aquesta recepta ,te que ser molt bona!

Francesca

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: