Faves ofegades
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 kg de faves.
- 1 All tendre.
- 1/2 Ceba tendra.
- 1 Brot d'herba de Santa Maria.
- 1 Botifarra negra.
- 1 Tall de cansalada viada.
- 1 Rajolí d'oli de oliva.
- Sal.
- 1 Cullereta de postre de pebre vermell dolç.
- 1 Rajolí de vi negre.
- Aigua.
3 racions
Elaboració
1. Es desgranen les faves i es renten, i després s'escorren.
2. En una olla posarem 1/4 L d'aigua, quan estigui calenta hi posarem las faves i tots els ingredients que ja haurem tallat a trossets petits i les anirem remenant, mirant que no s'aferrin. Quan estiguin casi cuites hi afegirem el vi, les deixarem que s'acabin de coure i apagarem el foc.
1h 30min
Notes
Es poden menjar sucant-les amb salsa. Els ingredients de la salsa són: 1 all tendre trossejats petit, sal, pebre vermell dolç, oli d'oliva i vinagre. Es barreja tot i tens una salsa per sucar les faves.
Això és un primer plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.