Curry de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Peix de bona consistència, tallat en supremes i sense pell
- ( jo he fet servir halibut d'Alaska )
- Un grapat de pèsols fins que bullireu amb antelació
- 1 ceba petita en juliana
- 1 gra d'all, picat ben fi a ganivet
- 2 cullerades, de les de postres, de curry
- 1 cullerada sopera de farina torrada **
- Oli d'oliva
- *Per torrar la farina, només l'heu de posar en una paella al foc sense oli i remenar amb una cullera per a que no es cremi fins que us agafi un to daurat. Menys de 5 minuts. Així eviteu que el guisat " farinegi".
4 racions
Elaboració
Sofregiu all i ceba en una paella amb una mica d'oli. Quan la ceba sigui transparent hi afegiu el curry i la farina donant-hi un tomb. Tot seguit afegiu el peix que tindreu net i tallat en trossos de mitja racció. Afegiu una mica d'aigua, sal i deixeu coure uns 10 minuts. Passat aquest temps aboqueu-hi els pèsols que teniu reservats i deixeu coure tot junt uns 5 minuts més.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.