Lluç a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Risotto
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 grs. de lluç en 4 rodanxes.
- 300 grs. de cloïsses.
- Quatre grans d'all.
- 150 grs. de pèsols.
- Un gotet de vi blanc.
- Una branqueta de julivert.
- 2 cullerades de farina.
- Sal
- 4 espàrrecs.
- Oli.
Elaboració
En una cassola de fang es preparen les dents d'all amb bon oli, es fregeixen lentament, i quan estiguin fregits es treuen.
Llavors es posa a la cassola el lluç tallat a Rochas rodones a foc lent tres minuts.
Li tirem el vi blanc i el julivert picat, s'afegeixen les cloïsses i els pèsols i un got d'aigua.
Als deu minuts cal donar la volta al lluç. Als cinc minuts d'haver donat la volta ja està feta.
Adornem amb els espàrrecs i l'ou dur a rodanxes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.