Supremes de lluç en llit de patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Lluç tallat a supremes (que en surti un tall per persona).
- 4 patates (una per persona)
- 1 ceba
- All i julivert
- Vi blanc o brou de peix
4 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salem i ho pebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem 1/2 hora. Si a mitjes veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem les supremes de peix sobre les patates i el salem i pebre. Tirem la picada d’all i julivert per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Amb 10 minuts n’hi ha de sobres.
45min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4300 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.