Farina d'arròs
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1. 1/4 d'aigua.
- 2. 3 cullerades de postre de farina d'arròs.
- 3. Sal.
- 4. Oli d'oliva arbequina
- 5. 1 pell de llimona
1 racions
Elaboració
1. En un cassó es posa l'aigua, que ha de ser freda, s'hi tira la farina d'arròs, la sal i l'oli d'oliva i la pell de llimona. Es va remenant fins que estigui la farina sense grums.
2. Es posa amb poc foc i es remena fins que bulli.
3. Es deix uns 5 minuts més perquè s'acabi de fer, ha de quedar fina.
4. Es treu del foc i es tira en un plat pla.
15min
Notes
Si es vol, es pot menjar tirant-hi sucre pel damunt, i es menja calent.
Aquesta recepta es feia, per quan una persona no estava massa fina de la panxa.
Això és una recepta de la meva mare.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6250 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.