Pastís de pastanaga
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 tasses de farina de blat
- 2 tasses de sucre (1 de Mascobado, 1 de Paraguai) (Comerç Just)
- 1 1/4 tassa d'oli de blat de moro o de gira-sol
- 4 ous
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 3 tasses de pastanaga ratllada
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 tassa de panses
- 1 tassa de nous
8 racions
Elaboració
Es mescla el sucre, l'oli i els ous un per un. Es passa la farina, el llevat, la sal i el bicarbonat per un sedàs i s'uneix a la preparació anterior.
S'incorporen les pastanagues, les panses i les nous.
Es col.loca tot dins un motlle de "plumcake" que s'haurà untat i enfarinat i s'enforna a temperadura moderada (175ºC) durant 45 minuts aproximadament o fins que es comenci a separar dels costasts del motlle.
Es prova amb una agulla de calça si està llest. Quan l'agulla surti neta, serà el moment d'apagar el foc i de deixar que reposi.
És un pastís molt saborós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.