Filet de llom amb salsa roquefort (rellomillo)
Categoria:
Carns
Ingredients
- 2 rellomillos
- 1 litre de nata
- 0,25 ml (mitja tassa) de licor de conyar o whiski
- Formatge roquefort al gust (aprox 50 grams)
- Oli d'oliva
- Sal, pebre i salsa perrins
5 racions
Elaboració
Salsa roquefort:
Agafem un cassó i posem el licor,conyar o whiski, després afeigim la nata amb sal, pebre i salsa perrins
Ara afegim el formatge roquefort al gust
Es posa al foc i la deixem reduir, anant-la remenant.
La carn:
Agafem la peça de carn sencera i la tallem a rodanxes de 2cm de guix aproximadament.
La posem a la paella amb una mica d'oli i la marquem
Ara la posem a una llauna del forn amb la salsa roquefort i ho coiem a 200ºc entre 5 i 10 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3522 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.