Filet de llom amb salsa roquefort (rellomillo)

Ingredients

  • 2 rellomillos
  • 1 litre de nata
  • 0,25 ml (mitja tassa) de licor de conyar o whiski
  • Formatge roquefort al gust (aprox 50 grams)
  • Oli d'oliva
  • Sal, pebre i salsa perrins

5 racions

Elaboració

Salsa roquefort:

Agafem un cassó i posem el licor,conyar o whiski, després afeigim la nata amb sal, pebre i salsa perrins
Ara afegim el formatge roquefort al gust
Es posa al foc i la deixem reduir, anant-la remenant.

La carn:

Agafem la peça de carn sencera i la tallem a rodanxes de 2cm de guix aproximadament.
La posem a la paella amb una mica d'oli i la marquem
Ara la posem a una llauna del forn amb la salsa roquefort i ho coiem a 200ºc entre 5 i 10 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: