Ou remenat amb salmó fumat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Canapès
Ingredients
- 6 ous
- 1 nou de mantega
- Sal
- Pebre
- Nou moscada (opcional)
- 1 tasseta de cafè de nata
- Torradetes de pa
- Salmó
- Tàpares/caviar
Elaboració
Batre els ous.
Afegir la mantega, la sal, elpebre i la nou moscada als ous.
Posar la barreja al "bany Maria" i remenar-ho fins que es faci una massa compacta.
Retirar la massa del foc i afegir la nata sense deixar de remenar.
Incorporar la massa damunt de la torradeta de pa.
Tapar-ho amb el salmó fumat i decorar-ho amb les tàperes o caviar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.