Ametllats
Categoria:
Postres i dolços
Ingredients
- 3 clares d'ou
- 170 g de sucre
- 50 g d'ametlla laminada torrada
- 1 gota d'esperit de llimona (concentrat)
Elaboració
Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
A continuació poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb batedor.
Després afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé.
Quan estigui tot ben barrejat afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
Tot seguit poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena poseu-los en ena safata apagueu el forn i diexeu-los coure durant 30 minuts.
I ja per acabar deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.