Ametllats

Ingredients

  • 3 clares d'ou
  • 170 g de sucre
  • 50 g d'ametlla laminada torrada
  • 1 gota d'esperit de llimona (concentrat)

Elaboració

Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
A continuació poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb batedor.
Després afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé.
Quan estigui tot ben barrejat afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
Tot seguit poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena poseu-los en ena safata apagueu el forn i diexeu-los coure durant 30 minuts.
I ja per acabar deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: