Caldereta de llagosta
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 3 llagostes de 500 g
- 400 g de musclos
- 4 escamarlans
- 1 kg i 1/2 de tomàquets madurs
- 5 grans d'alls
- 2 pebrots verds
- 10 ametlles
- 1 dl de conyac
- 2 dl d'oli d'oliva
- 4 brins de safrà, julivert
- Sal.
4 racions
Elaboració
En un morter feu una picada amb dos grans d'all, tres branquetes de julivert, les ametlles, el safrà i el conyac. Piqueu-ho bé reserveu-ho.
Poseu al foc una cassola de terrissa, amb l'oli i sofregiu el pebrot, tallat a trossets, els tomàquets, pelats i a trossos, i la resta dels alls, picats.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi les llagostes a trossets, els musclos i els escamarlans
Barregeu-ho tot i afegiu-hi 1 litre i 1/2 d'aigua bullent. Deixeu bullir duran uns 10 minuts.
Afegiu-hi la picada,barregeu-ho bé i deixeu-ho bullir encara 10 minuts més.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.