Caldereta de llagosta

Ingredients

  • 3 llagostes de 500 g
  • 400 g de musclos
  • 4 escamarlans
  • 1 kg i 1/2 de tomàquets madurs
  • 5 grans d'alls
  • 2 pebrots verds
  • 10 ametlles
  • 1 dl de conyac
  • 2 dl d'oli d'oliva
  • 4 brins de safrà, julivert
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En un morter feu una picada amb dos grans d'all, tres branquetes de julivert, les ametlles, el safrà i el conyac. Piqueu-ho bé reserveu-ho.
Poseu al foc una cassola de terrissa, amb l'oli i sofregiu el pebrot, tallat a trossets, els tomàquets, pelats i a trossos, i la resta dels alls, picats.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi les llagostes a trossets, els musclos i els escamarlans
Barregeu-ho tot i afegiu-hi 1 litre i 1/2 d'aigua bullent. Deixeu bullir duran uns 10 minuts.
Afegiu-hi la picada,barregeu-ho bé i deixeu-ho bullir encara 10 minuts més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: