Gaspatxo
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Ingredients
- 300 g de molla de pa del dia abans
- 1 k de tomàquets madurs
- 1 pebrot vermell
- 80 cc d'oli d'oliva
- 1 l d'aigua mineral freda
- Vinagre de xerès
- Sal al gust
Elaboració
Estoveu la molla de pa i escorreu-la.
En un morter,poseu-hi l'all, la sal,el pebrot i el tomàquet i treballeu-ho bé. Apoc a poc, afegiu-hi l'agua freda, segons us demani la massa.
Sense deixar de treballar, aneu afegint-hi l'oli. Seguidament, el vinagre de xerès amb cura. Tasteu-ho.
Passeu-ho per un colador i guardeu-ho a la nevera, ja que s'ha de servi molt fred.
Si voleu, també podeu treballar-ho amb batedora.
Notes
El gaspatxo se sol servi en bols individuals amb els tradicionals entrebancs: cogombre, ceba pebrot i pa, tot tallat a daus regulars i presentat en recipients separats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.