Cassoleta de Peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 escamarlans
- 3 calamarcets
- 3 musclos
- 2 rodanxes de patates
- 2 cullarades de romesco calent
- Pebre de canyena (al gust)
- Sal (al gust)
- Julivert (una cullerada de cafè)
1 racions
Elaboració
Sofregir el escamarlans, els calamarcets i la patata amb una mica d'oli.
Una vegada ho tinguem daurat, retirem el peix i la patata.
A continuació afegim el romesco a l'oli del sofregit, una mica de pebre de canyena, una cullera sopera de tomaquet. Tot seguit afegim el peix, la patata i els fesols.
Ho deixem bullir durant 12 minuts.
Espolsem una mica de julivert per decorar i ... llestos per tastar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1445 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.