Bunyols de Quaresma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Ingredients
- 125g de llet
- 125g d'aigua
- 110g de mantega
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de sucre
- 150 g de farina
- 3 ous
- Sucre per empolsar
Elaboració
Per començar poseu en un cassó al foc, la llet, l'aigua, la mantega, la sal i el sucre.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé durant 2 o 3 minuts. Tot seguit retireu el cassó del foc i poseu-hi els ous un a un, sense deixar de remenar.
A continuació, poseu la massa una mànega, traieu-ne petites porcions i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i calent.
Finalment, poseu el sucre per sobre dels bunyols i ja els podeu servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.