Pasta amb salsa de pinyons ametlles i parmesa
Tipus de plat: Pasta
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pasta
- 40 g de formatge parmesà
- 40 g d'ametlles
- 20 g de pinyons
- 100 ml d'oli d'oliva
- 150 g de tomàquet triturat
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
- Alfàbrega
Elaboració
Es posa aigua a bullir per coure la pasta.
Mentrestant es fa una picada amb l'alfàbrega, els pinyons, les ametlles i el gra d'all.
Es barreja amb el tomàquet i es posa al foc. S'hi afegeix l'oli de mica en mica per lligar la salsa, i després, el el formatge ratllar i un polsim de sal i pebre.
La salsa es fa molt de pressa.El temps just de coure la pasta.
Es barreja bé la pasta amb la salsa i se serveix.
S'hi pot afegir parmesà acabat de ratllar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.