Taboulé amb pernil dolç
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 500gr. Cous cous Albadia o qualsevol altre.
- 680gr. Aigua (per ½ kilo de cous cous)
- 500gr. Pernil Dolç. (La Selva)
- 1 kg de tomaquets vermells.
- 1 pebrot vermell gran
- 1 llauna gran de blat de moro (El gigante verde)
- 180 gr de Llimona exprimida o bé Suc de llimona comprat.
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
1) Netegeu i talleu totes les hortalisses a daus petitons, i poseu-los en un bol gran d'amanides.
2) Poseu a bullir l’aigua amb una mica de sal.
3) Quan bulli tireu l’aigua dins un bol amb el cous cous.
4) Tapeu el bol amb paper film transparent i espereu 4 minuts.
5) Poseu les hortalisses i el pernil tallat a daus i mescleu bé tot plegat.
6) Tireu oli d’oliva i el suc de llimona mentre aneu remenant tot plegat.
7) Veureu que el cous cous agafa un color brillant.
8) Poseu a la nevera i menjeu quan estigui fred. Aquest menjar pot durar uns dies a la nevera ben tapat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.