Truita de pages
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Patates grosses
- 1 Ceba grossa
- 3 Carxofes
- 150 gr. de Pèsols
- 5 Ous
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem les patates, la ceba i les carxofes. Trèiem les fulles mes dures de la carxofes i el borrim del mig i les tallem en grills.
Tallem a quadres petits les patates i la ceba
En una paella fonda posem un rajolí de oli i ho aboquem tot inclosos els pèsols, ho salem i tapem coent-ho a foc suau.
Quan estigui cuit ho posem en una escorredora per eliminar el excés de oli, deixem refredar.
Batem els ous amb un polsim de sal i hi ho barregem tot, deixant-lo una estona per que se integrin be tots els ingredients.
En la mateixa paella posem una mica de oli i fem la truita a foc fluix.
( els que tingueu microones, quan la tingueu segellada per les dues cares, poseu-la, tapada, 5 minuts a uns 600 de potencia i així no tindreu que patir per si os crema)
45min
Notes
Es pot acompanyar amb un plat de enciam i tomàquet amanit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.