Embolcalls de fortmatge i orenga

Ingredients

  • 1 paquet de pasta filo
  • una cunya de formatge tendre
  • Orenga
  • Margarina

Elaboració

Tallar la pasta filo a quadradets de uns 15 x 15 centímetres ( mínim tres fulls junts )
Posar trossets de formatge en cada quadradet, espolsar pel damunt orenga.
Embolicar els quadradets , que quedin ben tancats, pintar-los amb margarina fosa i posar-los en una platera per anar al forn, a la que haurem posat un paper de forn, si no en tenim untem la placa amb margarina, procurem que els plecs de la pasta filo quedin a sota.
Quan estiguin torradets traurem del forn i els deixarem refredar.

30min

Notes

Un paquet de pasta filo dona per molt, podem fer la candidat que vulguem i guardar l resta a la nevera uns 15 dies, això si a de estar ben tancat el paquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: