Esparregs amb camisa gratinats
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 espàrrecs blancs gruixuts
- 4 talls de pernil cuit ( pernil dolç )
- 1 nou de margarina
- 2 pebrots de piquillo
- Formatge rallat
- Farina
- Llet
- Sal
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Escorrem bé els espàrrecs i els embolicarem de tres en tres amb el pernil.
Fem una beixamel en la que i posarem un polsim de nou moscada.
Passarem per la paella els pebrots de piquillo, tomb i tomb, els afegirem a la beixamel i ho triturarem fins que quedi una salsa ben fina.
En una safata que pugui anar al forn posarem al fons una capa de beixamel i al damunt els espàrrecs embolicats, ho cobrirem amb la resta de la beixamel i escaparem per el damunt el formatge rallat. Ho posarem a gratinar i ja estarà a punt.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1616 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.