Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 tires de costella de porc, tallada a boci nets
- 1/2 Kg. carn de porc picada
- 2 cebes mitjanes ben picolada
- 1 all picolat
- 200 g. tomàquet triturat
- 500 g. fideus del número 4
- 1/2 gotet de conyac
- 1/2 gotet de vi negre
- 2 litres de aigua
- Formatge rallat
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola posem oli de oliva i sofregim la costella, quan estigui mig rostida i aboquem el mig gotet de conyac i ho tapem fins que se hagi evaporat. Mentrestant escalfem la aigua.
A continuació posem la carn picada i li donem uns quants tombs fins enrosi-la, i aboquem el mig gotet de vi negre, quan se el hagi begut, posem la ceba i la coem, quan estigui hi afegim el all picolat.
Posem el tomàquet i ho deixem coure una estona, ho tastem de sal, quan se hagi begut la seva aigua i aboquem els fideus donant-li uns quants tombs. Tot seguit i afegim la aigua calenta, uns dos litres.
Ho deixem bullir a foc mitja segons el fabricant dels fideus, uns 12 o 15 minuts.
Si cal ho recte-fiquem de sal i els aboquem a la platera del forn, els espolsem amb el formatge rallat i els gratinem.
30min
Notes
Amb una amanida queda complementat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.