Rap amb gambes i musclos

Ingredients

  • 1 Cua de rap d'uns 1200 G
  • 1/4 de Kg de gambes
  • 12 Musclos
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Pot de tomàquets sencers
  • 1 Gotet de vi blanc

Per la picada:

  • 15 ametlles torrades
  • 1 All
  • Julivert
  • Pebre vermell

4 racions

Elaboració

Fem els musclos al vapor i els reservem.
Posem oli dins una cassola i hi sofregim les gambes i les reservem.
Dins la mateixa cassola sofregim la ceba talladeta i quan ja comenci a tornar-se rossa, hi afegim el tomàquet tallat a daus, ho deixem coure a foc sua/baix i ho anem remenant fins aconseguir una mescla homogènia.
Quan el sofregit està llest, hi tirem el vi blanc i el deixem reduir
Fem la picada amb la batedora elèctrica amb les ametlles,l'all, el julivert i el pebre vermell
Si queda molt espès hi podem afegir miquetes d'aigua o de suc del sofregit o de vi
Salem els talls de rap i els posem dins la cassola del sofregit amb els musclos.
Ho tapem i ho deixem coure 5 minuts, passat aquest temps hi afegim la picada i ho deixem coure uns 3 minuts més, finalment hi posem les gambes i ho deixem coure 2 minuts més.
És important que el peix no és cogui massa. Es pot acompanyar amb musclos com en aquest cas.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: