Salsa agredolça d'albercoc
Categoria:
Tipus de plat: Salsa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de melmelada o confitura d'albercoc
- Mitja ceba picolada
- Mantega
- Un raig de vinagre blanc
- Tres cullerades de mel
- Aigua ( si cal)
- Maizena ( si cal)
- Sal
- Nou moscada
Utensilis
Batedor de varetes
Colador fí
Batedora elèctrica
Elaboració
En un cassó amb una mica de mantega, fregim la ceba picolada. Quan la ceba és mig cuita, afegim la melmelada o confitura d'albercoc. Anem remenant amb el vatedor de varetes sense parar, i tot seguit, afegim la mel i el vinagre.
Seguidament, ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, pel colador fí.
Si cal, podem afegir aigua o maizena, segons ens quedi de textura. Ho corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i ja tenim la salsa a punt per fer servir.
Comparteix aquesta recepta: