Vinagreta per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un bol fondo

Elaboració

En un bol de vidre, posem: un polsim de sal, i pebre negre, una culleradeta de mostassa, el suc de la llimona, un raig de vinagre de mòdena. Tot seguit, anem remenant amb el batedor de vaetes, afegint-hi oli d'oliva, com si muntesim una maionesa.
Quan ja tenim la quantitat necessaria de vinagreta, la podem guardar, fins el moment de fer-la servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se