Pa de plàtan
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 140 grs de mantega
- 200 grs de sucre
- 2 ous
- 1 cull de sucre amb vainilla
- 3 plàtans molt madurs aixafats amb forquilla
- 1 iogurt
- 280 grs de farina
- Canyella i nou muscada al gust
- 100 grs de fruites vermelles. Qualsevol. Jo he anat a collir mores
- 1/2 sobre de llevat químic i 1de bicarbonat
10 racions
Utensilis
Jo he utilitzat batedora de varetes.
Elaboració
Barregeu el plàtan aixafat amb el iogurt i reserveu. Barregeu, farina, llevats, canyella i nou moscada i tamisseu. Separeu-ne una cullerada i empolvoreu-hi les fruites vermelles. Munteu la mantega pomada amb el sucre i quan estigui cremós afegiu-hi els ous d'un en un, bateu bé. Sense parar la batedora afegiu la cullerada de vainilla, la barreja de plàtan i iogurt i la farina. Per últim les mores mentre remeneu amb cullera de fusta. Passeu-ho tot a un motlle de cake empastifat amb mantega. Enforneu uns 45 min a 190 graus.
20min
Notes
Millora si el serviu calent, microones 30 segons, amb un gelat de vainilla.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.