Arròs amb bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola
Una cullera de fusta

Elaboració

Pela les verdures i picales finament.
Sofregeix en una cassola amb un fons d'oli la ceba
Quan es dori lleugerament, afegeix els alls, l'api i la tomata
Deixa coure 3 minuts
Afegeix el pebre vermell, el caldo i el safrà
Comprova el punt de sal i deixa coure tapat durant 15 minuts
Afegeix l'arros, el bacallà a trossos i rectifica de sal
Continua la cocció sense tapar fins que el gra estigui tendre
Treu del foc, tapa amb un drap la cassola i deixa reposar 5 minuts
Llest per servir

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se