Pastís de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la massa:

4 racions

Utensilis

1 motlle
1 bol per fer la massa
1 pot per fer el sucre cremat

Elaboració

Per fer aquest pastís, necessitem un motlle que tingui una base que faci ones, de manera que ens permeti encaixar bé els trossets de poma al fons.
Escalfeu al foc la mantega i el sucre, i feu un caramel.
Repartim el caramel pel motlle, de manera que quedi uniforme.
Talleu a trossets allargats dues o tres pomes golden i les poseu en els espais del fons del motlle, de manera que quedin ben ordenades. A sobre hi afegim un grapadet de panses de corint.
Bateu tots els ingredients de la massa i aboquem aquest sobre les pomes.
Ho posem al forn, previament escalfat a 180 graus.
Ho deixem uns 45 minuts i ja ho podem treure. Ho deixem refredar al marbre.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se