Arròs amb costella de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 gr de costella de porc
- 4 carxofes
- 100 gr de faves
- 2 alls tendres
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 320 gr d'arròs bomba
- Pebre vermell dolç, oli, sal
4 racions
Utensilis
Paella o cassola
cullera de fusta
Elaboració
En una paella enrossiu les costelles de porc amb molt poc oli. Quan agafin color afeguir el alls tendres i els dos pebrots, tot trossejat, les fabes i les carxofes netes i tallades a quarts, sal i ofegar fins que estigui tot tendre, desprès incorporar el pebre vermell i ràpidament l'arròs. Remanar unes quantes vegades perquè l'arròs s'impregni de tots els sabors. Afegir aigua calenta i deixar coure uns 16 minuts. Deixar reposar 2 o 3 minuts abans de servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7196 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.