Arròs amb costella de porc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr de costella de porc
  • 4 carxofes
  • 100 gr de faves
  • 2 alls tendres
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 320 gr d'arròs bomba
  • Pebre vermell dolç, oli, sal

4 racions

Utensilis

Paella o cassola
cullera de fusta

Elaboració

En una paella enrossiu les costelles de porc amb molt poc oli. Quan agafin color afeguir el alls tendres i els dos pebrots, tot trossejat, les fabes i les carxofes netes i tallades a quarts, sal i ofegar fins que estigui tot tendre, desprès incorporar el pebre vermell i ràpidament l'arròs. Remanar unes quantes vegades perquè l'arròs s'impregni de tots els sabors. Afegir aigua calenta i deixar coure uns 16 minuts. Deixar reposar 2 o 3 minuts abans de servir.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: