Coulant de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Càpsules de silicona per magdalenes, muffins,cupcakes ( jo utilitzo les de la casa Lekúe)
Motlle de forats, per posar la càpsula de silicona.

Elaboració

Primer de tot s'ha de tenir la mantega amb textura de pomada, no líquida. Barrejar amb el sucre. A continuació hi afegim els ous ven batuts, quan estigui tot homogèniament barrejat hi afegim la farina i la canyella. Quan estigui la massa lligada hi afegim la xocolata negra que haurem desfet abans al bany maria, afegir el cacau en pols, la sal i seguirem remenant fins que quedi tot dissolt.
Emplenar els motlles amb la massa resultant de tots els ingredients.
Temps de cocció 15 minuts a 200º. No us passeu de temps perquè no quedaria la xocolata desfeta de dins.

30min

Notes

S'ha d'emplatar ràpidament, perquè no perdi la temperatura interior i surti la xocolata líquida, que és la gràcia del coulant.
Es pot acompanyar amb gelat de vainilla o llimona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se