Mousse d'escalivada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Mousse
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'escalivada (pebrot, albergínia, ceba i 1 patata)
- 2 ous
- 1/4 litre de nata liquida
- Sal
- Pebre blanc m'olt
- Anou moscada
- Mantega o margarina
- Pa ratllat
4 racions
Elaboració
Un cop cuita i pelada l'escalivada, la posem en un pot alt i hi afegim els ous, la crema de llet, rectifiquem de sal, pebre i anou moscada i passem per la batedora a máxima potencia.Si teniu la termomix, va fenomenal doncs queda com una mica escumós.
untem un motlle allargat amb mantega i ho espolsem amb una mica de pa ratllat.
Hi posem la massa que hem triturat i ho posem al forn prèviament escalfat a 180 graus al bany maria. Anem controlant la cocció, punxant el centre, quan surti net ja estarà llest. Deixem refredar i servim en cassoletes de fang, decorades amb tiretes de pebrot, o el que més us agradi.
1h
Notes
Si voleu que en comptes de ser una mousse, us quedi com un plum-cake, només heu de posar la meitat de la crema de llet i afegir-hi un ou més, la cocció també ha de ser una mica més llarga (fins que el pastís es "grenyi", que s'obri de dalt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.