Melmelada de castanyes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: tardor hivern
Ingredients
- Castanyes
- Sucre
- Vainilla
- Aigua
Utensilis
Passapurés
Elaboració
Es fa un tall a les castanyes i es bullen durant 5 minuts, després les refredem al raig de l'aixeta i així és molt fàcil pelar-les.
Es fa un almívar amb l'aigua i el sucre ( 800 grs de sucre i 1/2 litre d'aigua per quilo de castanyes netes), s'afageixen les castanyes i una branqueta de canyella.
Es cou a foc lent fins que les castanyes siguin transparents i el suc fosc. Es passa tot pel passapurés i després s'empota i es cou al bany maria.
Almívar: es posa al foc l'aigua i el sucre i quan arrenca el bull es deix bullir 5 minuts.
Bany maria: en una olla es posa aigua i els pots ben tapats i embolicats amb draps i quan arrenca el bull, 10 minuts i llestos per anar al rebost.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.