Calamars Farcits amb Salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 calamars mitjans
- 200 grs. de salmó fresc
- 6 xampinyons mitjans
- 2 fulles de col blanca
- 1 ceba mitjana
- brou de pollastre o de verdures
- 1 culleradeta de cafè de farina
- sal, pebre blanc, anet fresc
- 1/2 got de cava o vi blanc
- 200 ml de crema de llet
3 racions
Elaboració
Netegem els calamars. Conservem les potes, que les afegirem al farcit.
Pelem i tallem la ceba ben petita. La posem en una paella a foc fluix amb una miqueta d'oli perquè es vagi confitant.
Mentrestant netegem les fulles de col blanca i les tallem també ben petites. Fem el mateix amb els xampinyons.
Quan la ceba estigui tendra, però no dorada, hi afegim els xampinyons i la col i ho deixem 3 ó 4 minuts. En aquest moment hi afegim les potes dels calamars i la farina. Ho remenem bé perquè la farina no faci grumolls. Ara hi afegim el brou, una mica de sal i el pebre blanc, i ho barregem bé fins que espesseixi. En aquest moment hi afegirem el salmó a dauets. Ho retirem del foc.
Amb aquesta mescla omplirem els calamars. Els tanquem amb un escuradents perquè no surti el farcit.
En una cassoleta posem els calamars amb una miqueta d'oli i els dorem una mica per cada cara. Ara hi afegirem el cava i un parell de minuts després hi afegirem la crema de llet. Rectifiquem de sal i hi afegim un polsim d'anet. Quan els calamars es vegin ben tendres apagarem el foc.
Bon profit!
30min
Notes
Ho hem servit en cassoletes individuals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1880 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.