Musclos al Vapor amb all i "cayena"
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg. de Musclos
- 2 grans d'all
- 2/3 cayenes (segons ens agradi més o menys picant)
- Oli de gira-sol
4 racions
Elaboració
En una paella posarem l'oli de gira-sol (mig dit), escalfarem l'oli, posarem les "cayenes" i els alls a daurar.
Els alls els haurem laminat prèviament. Un cop siguin daurats afegirem els musclos nets i taparem la paella amb una tapa de vidre (que tanqui correctament) Deixem que es cogui 5 minuts a foc fort fins que els musclos s'hagin obert.
Un cop oberts, ja podem servir.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.