Musclos al Vapor amb all i "cayena"

Ingredients

  • 1 kg. de Musclos
  • 2 grans d'all
  • 2/3 cayenes (segons ens agradi més o menys picant)
  • Oli de gira-sol

4 racions

Elaboració

En una paella posarem l'oli de gira-sol (mig dit), escalfarem l'oli, posarem les "cayenes" i els alls a daurar.
Els alls els haurem laminat prèviament. Un cop siguin daurats afegirem els musclos nets i taparem la paella amb una tapa de vidre (que tanqui correctament) Deixem que es cogui 5 minuts a foc fort fins que els musclos s'hagin obert.
Un cop oberts, ja podem servir.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1791 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: